HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A franciák szexelnek a legtöbbet

Az európai nemzetek közt a németek és a britek a figyelmesebbek, náluk tart a legtovább az elõjáték - átlag 22 perc - viszont a szeretkezések számát illetõen jelentõs hátrányban vannak.
Ez utóbbiban tavaly még mi magyarok vezettünk, 2005 első felében azonban franciák átlag 137 aktussal átvették a vezetést, méghozzá elég szépen, mi jelenleg a második helyen a görögökkel osztozunk évi 103-al.

Az európai államokban, Kanadában és az USA-ban ugyanakkor egyre többen használnak szexuális segédeszközöket, maszturbáláshoz és elõjátékhoz egyaránt, az izlandiak 52 százalékkal lettek ebben az elsõk.

A felmérést végzők arra is kíváncsiak voltak, mely népeknél volt átlagban a legtöbb szexuális partnere egy-egy személynek. A nemeket tekintve mindenhol a férfiak vezetnek, a nemzeti hovatartozás szerint pedig a kínaiak lettek az elsõk több mint 19-el. A brazil férfiak 15, a japánok 12.7, a dánok pedig 12,5 partnert ismertek be átlagban.

A felmérést egyébként mintegy 41 országban végezték, és nem kevesebb mint 350 ezer személy töltötte ki a fentieken kívül még több más egyéb kérdésre is kitérõ kérdõívet.


2005.08.25. 23:00
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: