HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Véknyan jobb a szex

Az tizenkilenc éves Jack Osbourne rájött, hogy milyen is a szexuális élet, a szexuális aktivitás kövéren, és most véknyan is. Szerinte a kettő össze sem hasonlítható, mert míg kövéren csak kínlódik az ágyban, nem tud rendesen mozogni és kapkodja a levegőt, addig véknyan egy igazi lepedő akrobata, arról nem is beszélve, hogy a leadott súlyfelesleg óta jobban ragadnak rá a nők, és ő is merészebben ismerkedik a lányokkal.

Az amerikai valóság show sztár fél év alatt majd 30 kilótól szabadult meg, ami sokak szerint plasztikai műtét után tűnt el róla, de míg ő ezt az állítást tagadja, addig büszkén állítja magáról, hogy most, így véknyan éjjel nappal csak szexelne.

A híres Ozzy Osbourne fia, Jack, most már nem csak a nevével és a gazdagságával vágódik be egy lánynál, most már külsőre is többen észreveszik őt, amit a fiatal fiú ki is használ rendesen, ugyanis most így csinosan egyáltalán nincs eszében egy komoly kapcsolat kialakítása, csak egyéjszakás kapcsolatokba kezd, és egy nővel, egy alkalommal többé nem hajlandó ágyba bújni.

Fogyni tehát érdemes, mint a példa is mutatja, bár hogy mit művel egy férfi az ágyban, az inkább múlik a fantáziáján, a felszabadult gondolkodásán, és elsősorban a partnerén, mint hogy hány kilót is nyom a mérlegre állva.

nice

2005.09.25. 20:26
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: