HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A szex a szex előtt kezdődik

Pedig a hosszú évek óta együtt élő pároknak is szükségük van időnként az önfeledt összebújásra, az izgató, pikáns élményekre, mert ez az egyetlen orvosság a szívet-lelket-testet bénító megszokás, a fullasztó unalom ellen. Nem tudják, mit veszítenek, akik a lángolás elmúltával szép lassan leszoknak (már ha rászoktak egyáltalán) a becézgetésről, a rafinált simogatásról, és megelégszenek egy-két felajzónak vélt érintést követő villámgyors szeretkezéssel. Ez persze nem jelenti azt, hogy alkalomadtán ne lenne izgalmas egy néhány perces összegabalyodás, de komoly veszélyben van az a kapcsolat, ahol szombat esti tízpercekbe sűrítik a szerelmet.

Az előjáték megerősítés

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy az előjáték az a néhány forró, izgalmas perc, amely az ágyba bújástól a összeolvadásig tart. Pedig hiába simogatja a férfi (nő) kedvesét odaadóan este az ágyban, ha egész nap egy kedves szava sem volt hozzá, ha hónapok óta elfejti megcsókolni, mielőtt munkába indulna, és ha időtlen idők óta nem vitte el szórakozni: színházba, moziba, vacsorázni, vagy csak úgy lődörögni egy kicsit kézen fogva az utcákon. Ha nem figyel oda rá, ha nem érezteti vele, mennyire fontos neki.

- Az előjáték egyfajta megerősítés - mondja dr. Erős Erika pszichiáter-szexológus. - A kényeztetés, a cirógatás üzenete, hogy szeretjük és még mindig vonzónak találjuk a partnerünket. Sok nő panaszkodik arról, hogy a férje régebben gyengéd és figyelmes szerető volt, de mostanában, úgy tűnik, mintha csak a mindennapok feszültségét vezetné le a szexszel. És milyen nehezen beszélnek az emberek még ma is a vágyaikról! Az elhanyagolt asszony sokszor csak némán duzzog, vagy ami még rosszabb: egy idő után közömbös lesz nemcsak a szex, de a párja iránt is. A kapcsolatot csak akkor lehet megmenteni, ha a szerelem még nem hűlt ki teljesen, ha mindkettejükben él a vágy, újra átélni, ha csak egy részét is a csodának. Egy kis elszántsággal, ötletességgel, játékossággal és önfeledtséggel vissza lehet, és vissza is kell édesgetni a szenvedélyt.

Nem csak a nőnek fontos

- Elsősorban a nők hiányolják a gyengéd, izgató előjátékot - mondja a szexológus. - Ők ugyanis hosszabb idő alatt kerülnek izgalmi állapotba, amely az orgazmus feltétele. De a szenvedélyes előjátékot nem csak a nők igénylik. Egy „lezavart” aktus a férfiaknál sem vezet igazi testi-lelki kielégüléshez. A férfi, ha felajzott, hajlamosabb elsietni a dolgot, de ők is akkor élvezik a leginkább az együttlétet (legalábbis ezt állítják utólag), ha megadták a módját, és szívük hölgye is átélte a gyönyört.

A masszázs csodákra képes!

Az illatos olajat melegítsük fel a tenyerünkben. A masszírozást a fülcimpákon kezdjük, majd lágyan nyomkodjuk át a nyakat a tarkó felé haladva. Ha kedvesünk kellemesen ellazult, simítsuk a hátát a nyakcsigolyáktól kezdve egyre lejjebb. Ezután finoman át kell gyúrni a test minden egyes porcikáját. A különlegesen érzékeny pontokon csak az ujjbegyeket szabad használni.

A vágy fészke: a Kundalini pont

A Tantra (távol-keleti filozófia a III. századból) szerint a szexuális energia férfiakban és nőkben egyaránt a gerincoszlop alsó tövében szunnyad. A vágy előcsalogatásának biztos módja ezért az, ha közvetlenül ezt a bizonyos Kundalini pontot ingereljük. Ez a terület különösen érzékeny a hőhatásokra, ezért a legcélravezetőbb a forró lehelet és a jégkockás simogatás váltogatása.[LHP.HU]

2005.03.05. 03:13
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: