HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Mi az extra hosszú élvezet magyarázata?

Ritka, mint a fehér holló, de aki egyszer megtapasztalta, soha többé nem akar lemondani róla! - írja az Egy órás orgazmus című könyv.

Az Egy órás orgazmus című könyv szerzőpárosa bevallja ugyan, hogy elég ritkán, százból, sőt ezerből egyszer, ha átélheted. De gyakorlással, és koncentrációval nem kell, hogy kiváltságként kezeld. A módszert is megmutatják, ugyanis leírnak egy speciális orális technikát a cél érdekében! Dr. Yvonne K. Fulbright, szexológus most elmondja észrevételeit a könyvről, és kiderül, igaz-e a címben tett állítás.

„Elélvezni és orgazmust átélni nem ugyanaz, még ha a szavak ezt tükrözik is. Az orgazmus a szex tetőpontja, de még ezen a szakaszon belül is vannak kiemelt pillanatok. Amikor az intim izmok bemelegedtek, a test adrenalinja, hőmérséklete emelkedni kezd. Ha ez az állapot tartósabb ideig áll fenn, az egész test bizseregni kezd, és a szervezet átéli az orvosi nyelven „kiterjesztett orgazmus”-nak nevezett élményt.”- magyarázta az orvos-szakértő.

Hogy a lehető legrövidebb idő alatt érhesd el ezt a magas hormonszintű állapotot, a könyv szerzői az úgynevezett Pillangó- technikát javasolják. Apró lépésben juttat el a célba, szóval jónak tűnik!

Hogy csináld?

1. Koncentrálj végig a csiklóra és a G-pontra, tudatosan
2. Elengedhetetlen a felek közti kommunikáció
3. Amikor már a cél közelében jár a nő, állj le egy pillanatra, és az így felgyűlt energiával kezdd el a következő menetet!

Találkoztál már ezzel a módszerrel? Meglehet, mert a Tantra is pontosan ezen az elven működik. Hosszú, energia-, és szenvedélydús periódusok, egymás után! És most tudjuk meg, az egy órás élvezet, tényleg tarthat-e egy órán át! Dr. Yvonne szerint valóban, létezik egy a 11 órás orgazmusról szóló adat, ez vezeti a rekordok listáját.

De emellett számos hibás tény is szerepel a könyvben. Nem tagadja, hogy valaki képes egy órán át extatikus állapotban lenni, de mivel minden nő más, nehéz lenne ezt egy konkrét technika eredményének tulajdonítani. De talán nem feltétlenül kell ekkora célt kitűzni magunk elé. Hiszen, ahogy magyarázta, maga az orgazmus a legrövidebb szakasza a szexuális örömöknek!


eletmod.hu

2009.04.02. 12:13
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: