HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szerelem-és szexfüggők

Cigaretta, kávé, édesség, alkohol: mindenki tudja, hogy függővé válhat tőlük az ember. Azzal már kevesebben vannak tisztában - olykor maguk az érintettek sem -, hogy a szerelemnek is rabjává válhatunk, akárcsak a drognak!

Szexfüggés

Ugyanez a jelenség, több erotikával. Nem kevesebb irracionális elemmel. Melinda nevű ismerősöm a barátja révén gyűjtött tapasztalatokat e fura betegségről, mert ma már az alkoholizmus, a drogproblémák, az evészavarok esetében is betegségről beszélünk, akárcsak az extrém szexéhség kapcsán.

Természetesen nem arról van szó, hogy ha valaki nagyobb étvágyú, mint az átlag, akkor már nem stimmel vele valami. Akkor beszélhetünk szexfüggésről, ha valakinek ez áll élete középpontjában, és minden más háttérbe szorul, olyannyira, hogy az már a munka, a család, a baráti kapcsolatok, a normális életvitel rovására megy, magyarázza pszichológus szakértőnk.

Melinda azt mesélte, hogy a párja mindig is "nagytermészetű" volt, de őt cseppet sem zavarta, hogy mindennapi igénye volt az ágyba bújás - hétvégente, mert nem kellett korán kelni másnap, többször repetázva.

Hány nő panaszkodik, hogy a férje elveszítette az érdeklődését iránta! Én, bár előfordult, hogy máshoz lett volna kedvem éppen, örültem, hogy az enyém ennyire kíván - mondja. - Csak később jöttem rá, hogy ez a játszma nem kettőnkről szól, hanem róla, az ő kielégíthetetlen vágyáról. Melinda egy napon rájött, hiába "tökéletes" a szexuális életük, a társának van valakije. Kutakodni kezdett, és nemcsak az derült ki, hogy Pali szeretőt tart, hanem az is, többet egyszerre.

- A különböző korú, külsejű, családi állapotú nőket az interneten vadászta össze, és bár nem csinált titkot abból, hogy csak szexre vágyik, mindig akadt vállalkozó szellemű partner. Akivel össze lehetett futni egy fél órára valahol. Mivel sokszor éjszakás vagyok a munkahelyemen, bőven volt alkalma randizgatni.

Pali nem tagadta passzióját. Sőt, azt is részletesen elmesélte, milyen kalandokban volt része.

- Azt mondta, szeret, nem akar más nővel élni, csak velem, de a szenvedélyéről se tud lemondani. Mert olyan kényszer neki ez az ismeretlenekkel való szex, mint narkósnak a kábítószer - mondja Melinda. - És szeretne leállni, de ehhez segítség kell, meg az én türelmem. Nem hagytam el, bár undorodom attól, amit tett. Párterápiára járunk, és lemondtuk az otthoni internet-előfizetést. Tudom, hogy ez semmit se garantál, neki kell meggyógyulnia, de én kicsit nyugodtabb vagyok így. Talán kisebb a csábítás.


szextra.hu

2009.05.28. 13:37
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: