HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS

Miért érdemes itt szexpartnert keresni?

Jó ha tudod Tisztelt Látogató!

Nagyon fontos szem előtt tartani hogy manapság az erotikus tartalmú oldalakat a legtöbb hálózaton, gépen blokkolják az-az elérhetetlenné teszik azokat. A kifejezetten csak erotikával foglalkozó oldalakat ezért egyre kevesebb gépen érik el, akkor is csak konkrétan rájuk keresve, hiszen ma már a keresők sem támogatják a tartalmuk miatt. Ez a szankció az LHP oldalaira nem vonatkozik hiszen az erotika mentes oldalakat nem blokkolják, viszont ezeken keresztül elérhetőek az erotikus oldalak és a látogatóink szerint magyarázkodni sem kell az oldalaink böngészése miatt.

Itt szeretném kiemelni, hogy az oldalaink a Wapos, telefonos és a PDA felhasználók számára is optimalizáltak, elérhetőek, ami az egyre a növekvő előbb említett böngészők számára is elérhetők gyakorlatilag bárhol utcán, buszon, kocsiban stb. távol a kíváncsi szemek elől.

Nem irogatunk kamu, valótlan beszámolókat a hirdetőinkről, ezzel félrevezetve a látogatókat és megkülönböztetve, szelektálva a hirdetőket. Köztudott, hogy az erotikus oldalakon elenyésző mértékben, csupán 1%-ban használják a beszámolói modulokat, akkor is inkább ártó szándékkal, jobbára a konkurencia, illetve nagyon ritka esetben, kimagaslóan nagy sérelem, elégedetlenség esetén hajlandók kockáztatni a kilétüket, hiszen könnyen beazonosíthatók a hozzászólók, regisztrálók! Ezekben az estekben a felháborodott látogatók közvetlenül a webmesterhez fordulnak némi orvoslatért, de ez is évente csupán egy-két alkalommal fordul elő, hiszen a hirdetőnek nincs érdekében rosszalkodni!

A pozítív tapasztalatokat nem, illetve nagyon kevesen osztják meg ebben a műfajban érthető okok miatt. Az efféle tetszetős hozzászólások általában öndicsérő, szponzorált bejegyzések, vagy a webmester szorgosságának köszönhető gerrillamarketing termékei, amivel a látogatókat próbálja rávenni a szponzorált hirdető meglátogatására, vagy a hirdetőt próbálja meggyőzni arról, hogy itt érdemes hirdetni, mert jókat írnak róla.

Nem adunk lehetőséget arra, hogy a látogatók, rivális hirdetők kommenteket írogassanak némi jutalmazásért, pontgyűjtésért a hirdetőkről! Azok a hirdetések, ahol aktívak a beszámolói, üzenőfal modulok a hirdető felügyelete alá vannak besorolva és ennek megfelelően kell értékelni azokat.

Nem adjuk ki a látogatóink, hirdetőink, regisztrálók adatait senkinek!

Nem próbáljuk a látogatóinkat, hirdetőinket befolyásolni azzal, hogy pozitív vagy negatív beszámolókat kreálunk, hiszen az efféle beszámolók túl azon, hogy ízléstelenek ellehetetlenítik a hirdetőket és hosszútávon kellemetlen helyzetekbe sodorják azokat. A kreált hozzászólások kétélű fegyverek a látogatóra és a hirdetőre nézve. Nem használunk gerilla marketinget!

Nem vállalunk fotógaranciát azokra a hirdetésekre, amiket Interneten keresztül adnak fel, illetve ha a hirdetővel nem találkoztunk a hirdetésfeladáskor, persze attól még lehet a fotó eredeti.

Azok a látogatóink akik évek óta böngészgetik az erotikus oldalainkat jól tudják, hogy mindig megbízható adatokkal szolgáltunk ezzel kapcsolatban.

Senkit nem fogunk telefonos feketelistára tenni csak azért, mert valamiféle nézeteltérésbe keveredett a hirdetővel.

Nem figyeljük a látogató IP címét és nem rögzítjük az oldallátogatásokat. Nem küldünk a gépedre semmiféle kíváncsiskodó programot és nem bombázunk kéretlen üzenetekkel.

Bizonyára sikerült értékes információkhoz juttatni, amik hasznodra lesznek a jövőben.

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
Szerkesztőség