HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Miért jobb a más nőjével?

A férfiaknak olyan nõ kell, aki nem akar lelkizni, beszélgetni, férjhez menni. Létezik ilyen nõ? Igen, a férjes asszony – vágja rá az erõsebbik nem –, aki a férjével beszéli meg a családi problémákat, a gyereknevelés kérdéseit, az anyagi gondokat. A szeretõnek pedig „csak” az ágy marad.

A modern szeretõ
Minden egyes percét kiélvezi a kapcsolatnak. A dolog azonban csak addig mûködik, amíg a szíve szabad marad. A férfiak irtóznak a kötöttségtõl. – Belenézek a szemébe, és látom, hogy szeretõt keres – mondja a független „macsó”. És ha belehallgatunk a dicsekvõ monológokba, kiderül, a férjes asszony õbenne megtalálta, amit állítólag keresett.
Ottó (51 éves fotós) azt mondja, élete nagy szerelme Gabi. Öt éve tart a viszonyuk a 45 éves könyvelõnõvel.
– Mindig volt barátnõm. A feltûnõen szép nõktõl azonban igyekeztem távol tartani magam. Gabi barna hajú, bájos teremtés, a legizgatóbb nõ, akivel eddig találkoztam. Vele megismerhettem az igazi szenvedélyt. Most már tudom, mit jelent vágyakozni valaki után. Gabi nem akarja felszámolni a családi fészket. Ezt és nem is bánom. Gyakran meglátogatom Gabit és a férjét. Elõfordul, hogy hétvégén náluk alszom, ilyenkor leülünk hármasban, és egy pohár bor mellett elbeszélgetünk. Feri teljesen aszexuális. Egyáltalán nem illenek össze Gabival. A beszélgetés után aztán elköszön, visszavonul a szobájába, mi pedig legalább hajnali háromig élvezzük egymást a vendégszobában. Azután Gabi visszamegy a hálóba, Feri mellé. Nagyon jól kijövök a férjével, rokonszenves, intelligens ember. Talán megnyugvással tölti el, hogy ismeri a felesége szeretõjét.

Felébred a bûntudat?
A férfinak elég egy korsó sör, és nincs többé titok. Az úgynevezett erotikus „feketemunkára” minden férfi büszke, esze ágában sincs magában tartani a részleteket, egy cseppet sem szégyelli, amit tett. Eleinte elégedett önmagával: milyen fantasztikus az ágyban! Aztán jönnek a bonyodalmak. Lehet, hogy lelkifurdalása támad, ha közeli ismerõse a megcsalt férj. Ilyen Sándor esete, aki a fõnöke feleségébe zúgott bele. Aliz férje ügyvezetõ igazgató annál a cégnél, ahol Sándor (41 éves autószerelõ) dolgozik. Sándor és Aliz öt éve szeretõk. Szeretnék, ha kapcsolatuk több lenne, de ez lehetetlen anélkül, hogy Sándor munkanélkülivé válna. Nem tudják, hogyan magyarázhatnák meg szerelmüket a párjuknak és összesen hat gyermeküknek.
– Soha nem hittem, hogy velem ilyesmi megtörténhet. 16 éve vagyok nõs, Aliz 21 éve ment hozzá a fõnökömhöz. Rettegve gondolok arra, hogyan tartom el a családomat, ha kitudódik a dolog. De az érzelmek minden félelemnél erõsebbek. Az üzleti utazások után nagyon rossz érzés hazamenni úgy, hogy közben érzed, nem az igazi nõhöz mész. Nem tudtam ellenállni az újnak, a tiltottnak. Valószínûleg az is közrejátszhatott, hogy feleségemmel, Krisztinával a házasságunk csak hétköznapokból állt. Alizzal felfedeztük újra a szexualitást. Hol nála, hol nálam vagyunk. Elektromos kapunyitóm van a garázsban, így senki nem látja, mikor kivel megyek be a házba. Ha tõlünk megyünk Aliz autójához, mindig letakarja a fejét, és lebukik az autóban. Mint egy amerikai filmben, de éppen ettõl olyan izgalmas. Természetesen furdal a lelkiismeret a gyerekek és a fõnököm miatt, de nem érzem bûnösnek magam.

Gyors és jó
A szerelmi háromszög fenntartása nyilvánvalóan „munkával” jár. Mindent meg kell tervezni, át kell gondolni, nehogy kiderüljön. Úgy is mondhatnánk, hogy ez egy szexuális James Bond-játék. Figyelni kell arra, hol parkolunk, milyen néven jelentkezünk be a motelba. Elõfordul, hogy kevés idõ áll rendelkezésre, ilyenkor a pároknak el kell felejteniük a beszélgetést, az elõjátékot. Le a nadrággal, és térjünk a tárgyra. Egyszerû, gyors és jó szex – erre vágyunk, mondják a szeretõk, és meg vannak elégedve magukkal. A legtöbbjüknek ugyanis meggyõzõdése, hogy a teljesítményüknek, csáberejüknek köszönhetõ ez a hirtelen vadság. Valójában nem kell nagy lepedõbetyárnak lenniük. A titkos találkák már önmagukban fokozzák a vágyat. István (42 éves építész) életében két nõ van. Élettársával, a 38 éves Mónikával este és éjjel van együtt. A másik nõ az 53 éves Teri. Mivel egymás mellett van az irodájuk, mindennap találkoznak.
– Mónika és Teri egyaránt erõs, intelligens nõ, de külsõleg egészen mások. Mónika alacsony és molett. Természetes szõke haja, kedves, pufók arca van. Nem sminkeli magát, és nem használ parfümöt sem. Teri ezzel szemben 1,75 méter magas, vékony, melírozott hajú nõ. A smink és az izgató parfüm nagyon nõiessé teszi. Mónika igazi szellemi társ, mindenrõl tudunk beszélgetni. Teri pedig a szenvedélyt, a vágyat jelenti az életemben. Legszívesebben mindkettejüket feleségül venném. Miért ne lehetnék két nõvel egyszerre boldog? Miért kell a régit félretenni, ha beleszeretek egy másik nõbe? Nekünk már csak a bujkálás marad. Teri férje, János semmit nem tud kettõnkrõl. Minden alkalommal, amikor szeretkezünk, hazamegy, és megismétli a férjével. Szerinte ez nagyon izgalmas. Minden ünnepre meghívnak. Hivatalosan a család barátja vagyok. Én is szeretném, ha Teri néha eljönne hozzánk, de Móni nem tudná elviselni más nõ jelenlétét, hát még ha tudná, hogy a szeretõm.

Már több kell
Máté (27 éves kutató) másfél éve folytat titkos viszonyt Máriával. Ismeri Mari férjét, és nagyon sajnálja a megcsalt férfit. Ezért minél hamarabb tiszta vizet akar önteni a pohárba: Máriának el kell válnia.
– Egy szórakozóhelyen ismertem meg Máriát. Nagyon sokan voltunk. Barátok és azok barátai, ismerõsei. Egyszer valaki bemutatta õt és a férjét. A férfi barátai is ott voltak, azokkal iszogatott. Így egész este kettesben beszélgettünk. Nem érdekeltek a többiek, még a férje sem. Az este végén megbeszéltünk egy találkozót. Már akkor éreztem, hogy többre vágyik. Másnap elmentünk kávézni, majd kocsijával hazavitt, de nem jött fel hozzám. Nagyon energikus, céltudatos, tudja, mit akar, és el is éri azt. Egy hónap múlva aztán megtörtént a dolog. Azóta, hacsak lehet, találkozunk, és fantasztikus a szexuális összhang közöttünk. Mária mindig azt mondja, hogy már nem szeretkezik a férjével, és nem akar vele élni. Szinte mindenki – a férje is – tud a kapcsolatunkról. De nem szól egy szót sem, türelmesen várja, hogy Mária visszatérjen hozzá. Remélem, hogy ez nem következik be. Azt szeretném, ha elválna, és velem élne. Ezt megmondtam neki is, mert magától soha nem lépne. Nagyon rosszul érzem magam, ha találkozom a férjével, ezért is siettetem a válást. Nemrégiben láttam, hogy részegen imbolygott egyik kocsmából a másikba. Azt gondoltam, nem! Így nem akarom! Akár én is lehetnék ilyen állapotban! Nem akarom a hitvesi ágyukban csinálni. Mari ezt nem érti meg… Megvárom, hogy tényleg beadja-e a válókeresetet. Február 15-ig, a születésnapomig adok neki idõt, ha nem történik semmi, otthagyom. Tiszta kapcsolatot akarok.
A sors fintora, hogy néhány férfi egy idõ után többet akar a kapcsolattól. Már nem elég a puszta erotika. Minden észérv ellenére érzelmi kockázatot vállal, föladja elveit. Meghívja a nõt moziba, színházba, vacsorázni vagy titkos utazásokra. Teljesen elveszítheti a fejét. Minden percet a nõvel akar tölteni. Szerelmes lesz. Gondolkodni képtelen, lebeg a rózsaszín ködben. Hosszasan bámulja magát reggelente a tükörben, illatfelhõben úszik. Egyik pillanatban szépfiúnak látja magát, másik pillanatban kétségbeesve tapogatja pocakját, sõt kezelésbe veszi szemráncait. Zavarni kezdi az a plusz 30 kiló, amelyet a családi konyha unalmában felszedett. Mi tehet ilyenkor az elhanyagolt feleség? Összeszedi magát, és kipuhatolja, hogy mi izgatja a mellette horkoló hústömeget abban a másik asszonyban, és megpróbál úgy kinézni, viselkedni, mint férje álmainak asszonya. Ez csak azért veszélyes, mert a jótékony változásokat (új haj, új ruha, új smink) nem a férj szokta észrevenni, hiszen az se hall, se lát, hanem az örök lesben álló harmadik. És a kör bezárul.

Miért teszi a férfi?
– Egyedül érzi magát. (5 százalék)
– Szexuális vágyait szeretné kielégíteni. (24 százalék)
– Nem tapasztalt még eleget. (3 százalék)
– Belefáradt a házasságba. (19 százalék)
– Keresi álmai asszonyát. (7 százalék)
– Szenvedélyre éhes. (18 százalék)
– Sikerélményre vágyik. (12 százalék)
– Szeretne kipróbálni vad dolgokat. (12 százalék)

Miért teszi a nõ?
– Problémás a házassága. (11 százalék)
– Próbára teszi stabil kapcsolatát. (4 százalék)
– Nem jó otthon a szex. (19 százalék)
– Elég a monotóniából. (11 százalék)
– Nem érzi a férje mellett nõnek magát. (21 százalék)
– Szeretetre vágyik. (28 százalék)
– Bosszúból lép félre. (5 százalék)
– Fél az öregségtõl. (1 százalék)


[LHP.HU]

2005.03.09. 19:31
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: