HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szeretünk szeretkezni

Mi, magyarok még mindig a szeretkezési toplista élmezőnyébe tartozunk, nem szívesen maradunk ki a pikáns párnacsatákból, és ha már hancúrozunk, akkor legszívesebben egy honfitárssal tesszük. Magyarországon szinte minden második ember szeret(ne) heti 2-4 alkalommal szeretkezni, ám a fiatalok – 18-29 évesek – 35 százaléka szerint ennél gyakrabban kell(ene) hódolni szexuális szenvedélyünknek.

A hűtlenség bocsánatos bűn. A magyarok több mint fele engedékeny, ha félrelépésről van szó, habár a férfiak nehezebben viselik el, ha párjuk megcsalja őket, mint a nők. A legmegbocsátóbb korosztály a 30-49 évesek tábora. Nyugat-Európában a szerelmesek sokkal szigorúbbak, mint Közép-Európában: nyugaton a megkérdezettek 39 százaléka nem fogadná vissza házasságból kikacsintgató kedvesét.

A szex vajon mi? A szexről kialakított képünkre nagy hatással vannak barátaink és szüleink. Nyugat-Európában főleg a barátok, míg Közép –Európában a szülők befolyásolják a „köznép” véleményét. A magyarok inkább kortársaikra hallgatnak, mint az „ősökre”. A „technika vívmányai” is „belefolynak” szexuális életünkbe, tehát a médiumok hatása sem elhanyagolandó. A „másságról” alkotott véleményünk pedig: túl kevés toleranciát tanúsítanak honfitársaink a homoszexuálisok iránt.

A szexuális szokásokról a GfK Custom Research Worldwide és a Wall Street Journal 2005 áprilisában több mint 20 európai országban készített felmérést. A cikkhez ezt a kutatást használtam fel.

rtlklub

2005.08.08. 20:52
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: