HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A női kezek dícsérete

Lévén férfi ,arról nem akarok szólni, hogy mi is egy értő férfikéz feladata a női test hegyein -völgyein és főleg barlangocskáiban. Erről inkább szóljon egy hölgy, aki illetékesnek érzi magát.

Még régebben a 70-es években létezett egy Párizsban kiadott magazin, a Foreplay, ahol igen színvonalasan tárgyalták és legfőképpen csinos, vonzó fiatal párok illusztrálták )még többnyire fekete fehérben) az előjáték manuális művészetét. Nem tagadom, igen sokat merítettem belőle nem kevés haszonnal.

A mai szex/pornó kiadványok bizony meglehetősen egysíkuak ( 80% "facial cumshot"), sokszor meg sem nyitom, mert az egyik a másikat utánozza a legcsekélyebb eltérés nélkül. Így megörültem múltkor mikor a "handjob" keresőszóra egy egész szépen illusztrált oldalt találtam mely csak azokat a nemi örömöket mutatta, melyet a fiú és lány, vagy férfi és nő egymásnak a kölcsönös maszturbációval vagy külön külön történő kézi ingerlésével okozhatnak. Egyrészt jó látni a kölcsönös gyengédség és szeretet gazdag variációjú megnyilvánaulásait, nem tagadom nem hagytak érintetlenül a képek. Másrészt nem tudom megkerülni a saját ,személyes élmények megelevenedését, ami talán elveszi a tudálékosságát az elkövetkezőknek.

A tévedések elkerülése céljából leszögezném, hogy a kézi előjáték nem csupán egy rövidebb hosszabb bevezető, nedvesítési technika a "valódi", "igazi" szexhez , hanem ha nem is gyakran önmagában végig vive igen intenzív orgazmust tud okozni, és színt, változatosságot vihet a párkapcsolatba, frissíthet az egyhangúságon .

Természetesen vannak élethelyzetek, mikor ez a kézi pótkielégülés fontos szerepet vihet; Hogy mikor ? Például ha a lányka még igen fiatal, és a szüzességét talán nem is meri, akarja odaadni legalábbis szilárdnak tűnő házassági ígéret nélkül,(azért még van ilyen !), vagy a fiú is olyan tapasztalatlan hogy jó ideig nem is sikerül. Visszahozhatatlan a bája azoknak az együttléteknek a serdülőkorban, mikor még a fiatal és tapasztalatlan párocska zavartan és ügyetlenül felfedező útra indul a másik testén, és a megismerés és a simogatás észrevétlenül fordul át az intenzív izgalomba .Hogy a behatolásra még sor sem kerülhet ,annak sokszor az az oka hogy a fiú túlérzékeny fütyije a lányka kezének már egy csekély érintésére is elsül.

Vagy a feleség terhes, vagy menstruál vagy mikor a férfi olyan fáradt és kimerült, hogy ilyenkor bizony lehet, hogy csak egy ügyes kézimunka hozza meg az eredményt. És nem ritka az az eset sem , mikor a rendes, konvencionális szex befejezéseként, ha az asszony nem szed fogamzásgátlót, és az esőkabátot sem szeretik, vagy éppen nincs, hihetetlen hogy egy ügyes női kéz mennyre képes.

Természetesen azok a férfiak értékelik elsősorban a nő kézügyességét, akik maguk is maszturbáltak, vagy éppen mellékesen maszturbálnak. Szinte folyamatos az átmenet az egymás előtti kölcsönös önkielégítés, a maszturbálás a másik keze segítségével, melyek kiadós orgazmussal is végződhetnek, és a valódi előjáték között.

Ez kölcsönös vagy egyoldalú kézi ingerlés kapta meg a hatvanas években a petting megnevezést, melynek a gyakorlata oly elterjedt volt a fiatalok körében , és gondolom elterjedt ma is.

A pettingnek legalább annyi testhelyzete, pozitúrája van mint a szokványos szeretkezésnek.
A testhelyzet függ a leány testalkatán, rátermettségén, vállalkozó kedvén.

Zsenge éveim egyik legkedvesebb emnléke volt egy középmagas , viszonylag teltkarcsú leányka, amolyan faros- melles fajta, bájos kis pofival, rövidre nyírt barna hajjal , akivel a valódi egyesülésig hónapokig csak a kölcsönös petting jelentette a beteljesülést. Először mindig az ő kis finom pelyhes punciját kellett a csúcsig simogatni, amelyet nagyon értékelt, és kisebb nagyobb orgazmusai voltak, hála annak hogy gyerekkora óta több kevesebb rendszerességgel maszturbált.

Utána látható hálával, és nem kevesebb kíváncsísággal nyomott hanyattfekvő helyzetbe, és mellém feküdt. Gyengéden induló majd egyre hevesebben nyelvező csókolózás alatt törékeny kacsója hamar rátalált az izgalomtól ritmikusan felcsapódó kemény rzerszámomra, és két ujja finoman átfogta a makk alatt az előbőrt, és megindult a lassú fel - le mozgatás. Hamarosan félkönyékre fordult és fejét a hasam felé fordítva figyelte a mohó kéjvágyó rúd vergődését.

Késztettem arra hogy kicsit feljebb csússzon, hogy kemény cicje hegyével megajándékozhassa szívni vágyó számat.

Hevesen cuppantam rá rá a friss fiatal és kemény emlőre,nyelvemmel körbetekergetve apró rücskös kis bimbóját.

Bal kezem a dereka alatt átkígyózva rátalált a far dupla kemény párnáira , melyet terpesztett tenyeremmel a legszélesebb területen igyekeztem birtokba venni. Imádtam a középső ujjammal a popsi hosszú vágatába mélyen lenyúlni, ujjbegyemet finoman nekinyomva a kis lukacskának.

Közben a szorgos és tevékeny női ujjak egyre mesteribben találták meg az előnedvektől már enyhén csúszós répámon a gyönyört okozó érzékeny pontokat. Különös érzékkel tudta a fékszalagot izgatni, a növekvő hatás erősségében egyre keményebbeket, szinte durvákat szívtam cicijén. Aztán ahogy enyhén előrehajolt, hogy minél közelebbről láthassa a majdan kitörő ondót, melle kicsusszant a számból. Kárpótlásul alaposan rámancsoltam a másik kezemmel, és én is elemeltem a fejem hogy lássam, nem is annyira a saját kisülésemet, mint inkább az ilyenkor végtelen bájos arcocskáját , amint feszült figyelemmel várta a kifröccsenni készülő kéjfolyadékot.

A végletekig feszítettem gátizmaimat, hogy a forró csúcs minél későbben de annál bőségesebben törjön ki.

Dús farrának görcsösen nekifeszítettem ujjaimat és a , a huncut középső a kis gyűrű enyhe ellenállást legyőzve épphogy becsusszant a szűk és forró popsilukba , a kedves egy picit sikkantott, részben a meglepetéstől, részben a pici fájdalomtól és mint később bevallotta azért a jó érzéstől is. Ez volt a jel mikor a visszatartás pattanásig feszített húrja elpattant. Előbb vékony majd egyre vastagabb sugárban törtek föl a kamaszosan bőséges ondóadagok. A csöppnyi női kéz akkor még elég ügyetlenül , de nagy lelkesedéssel, magas frekvenciával rángatták a bőrt. Kemény izmos fenekét jól megfeszítve jól beszorította az ujjamat az ánuszba és csípőjével enyhe körmozdulatokat téve elárulta hogy van ott lenn fartájon némi kis öröm.

Egy pár hónapig csak ezeket a (nem) kis örömöket tökéletesítgettük. Hamarosan rájöttünk az orális szexben rejlő fantasztikus lehetőségekre, bár ez első időben arra korlátozódott hogy én igen nagy buzgalommal kényeztettem gyorsan felizguló kis klitoriszát, és egyre másra jöttek nála az orgazmus hullámai. Kedvenc testhelyzetében hátrafekve lazán szétdobva combjait finom pelyhű háromszöge pajzán játékokra hívogatta nyelvemet. Mikor befeküdtem hogy az apró puszikáktól a hosszú nyelveléseken át az intenzív csiklószívásig mindent bedobjak hogy minél jobb legyen neki, ragaszkodott hozzá hogy fordított helyzetben, odalt fekve a feje felé fordítsam altestemet , hogy karcsú ujjai vasmarokra foghassák a hevesen lüktető dárdát. Nagyon művészien adta elő a kézimunkát, ahol a lényeg azon volt hogy kezének szorításaival (meg szapora légvételeivel) meséljen nekem a gyönyör minden árnyalatáról amit a kicsi pöcök a nyelvcsapásaim alatt átélt.

A felizgulási fázisban még csak két ujjal simogatta ,tapogatta a mestert, de ahogy éreztem a pici borsószemet kiduzzadni a csuklyájából, úgy lett a két ujjból három, a simogatásból szorítás. Amikor a tenyeremben tartott feneke is elkezdte a lassú méltóságteljes hintázást, ami már a csúcs fele való menetelt jelentette nála, teljes marokból dolgozott a le fel a kezével a szétrobbanás szélén levő dákón. Fejecskéjét is arra fordítva nézte, várta a már megszokott, de még is egyre gyönyörtelibb lövelléseket. Az orgazmus nála sajátságos volt; gyors ütemben és felváltva hevesen felrántotta párnás combjait majd gyorsan ismét egészen kinyújtotta a lábát a lepedőn. Most már teljesen felette voltam, és arcomat felváltva súrolták comjbjai, míg végül mindkettőt elemelve úgy satuba szorította a fejemet, hogy alig kaptam levegőt. Azért így és nem fordítva, mert a gyönyörhöz neki szüksége volt erre a vitustáncra a lábaival, amit nehezen tudott volna előadni a ha ő van felül. ("69", de a férfi van felül).

Most már szabadon, két kézzel nyúlhatott fel, és kezezhette, kezelhette a most már jogos jutalomban részesíthető fütyköst. Kitapasztalta, hogy milyen jól esik ha ujjaival gyűrűszerűen elszorítja a pénisz alját. Másik kezével forró szorításokkal pumpálta a gyönyört egyre kijjebb. Kezeimet kellemes tapintatú seggecskéjével megörvendeztetve, és nem kevésbé szememet legeltetve a lucskosra nyalogatott , még gőzölgő puncin, szabad utat engedtem felülről lefele az események folyásának. Idővel rutinosabbá vált keze már tudta hogy milyen ritmusban pumpálja kifele az anyagot. Tökéletes szinkronban segített rá , főleg a tőnél őrjítően jól ellazítva-rászorítva, úgy hogy bőséges csapadékban részesíthettem . Arcáról azért elirányította a sugarakat, és annál több jutott szép kebleire , nyakára.

Nem lehet nem említés nélkül hagyni a közös tussolás örömeit. A leeső vízsugarak alatt egymás meztelen testét szappanozni... azt hiszem az ilyen szituáció, vagy akár emléke senkit sem hagy közömbösen.

Álltunk a zubogó ,kellemesen meleg vízsugár alatt, és én szorosan öleltem karcsú derekát lefele ingerlően domborodó csípőjét. Egy kézzel megtaláltam a biztos fogódzót a víztől csúszós feneke feszes tapintatú párnáján. Azt végig szorosan markolva tartottam, el nem engedtem volna semmi pénzért sem. Miközben nyelveink egymás szájában kemény csatát vívtak, szabadon maradt kezem a bőség zavarától megkergülve próbálta a szinte egyszerre szappanozni a ciciket vagy a pelyhes puncit. . Hamarosan egy gyöngéd női marok lágyan rámarkolt a herezacskóimra. Másik keze finom ujjacskái lassan síkosították a keményen égnek álló dorongot szappannal. Az lett a vesztem hogy a kacsó egyre magasabb frekvenciával igyekezte megmosni a répát, különösen a makkom kapott kiadós körbe körbe tisztogálást. A megszokottól eltérően itt a mosdás végén lettünk "piszkosak" már amikor éreztem hogy ujjai gyűrűje már nem csak a szappannal hanem a feltörő forró kéjfolyadékkal is le fel krémezik a faszt.

Természetesen azért voltak idők mikor nem lehettünk együtt. Ilyenkor azért előkerült egy két szexmagazin, és vissza kellett térni a fölös energia leadásának már megszokott kézi vezérléséhez. Azért a megközelítés már egészen más lett mint korábban. Míg a "szűz" időszakban a képeken a jobbnál jobb bigék a maguk elérhetetlenségében őrjítettek, most már egész más szemmel tanulmányoztam a pornót. Ha nem is ötletszerzés kifejezett céljával nézegettem őket, de már ha bármilyen "action"-t láttam , már elmerengtem azon hogy milyen lenne ugyanezt megvalósítani a barátnőmmel. A kiadós szeretkezések látványa jócskán felajzott, de tudtam hogy ő egyelőre ellenáll, és egyébbként sem volt rossz ami köztünk volt. Valahogy jobban ingerelt vele a végig vitt előjáték mint a dugás maga..(Igazam lett, mert a rendes szex aztán később csalódáskeltő lett, és utána többször én kezdeményeztem a visszatérést korábbi , kamaszos kielégülésekhez.)

Egy francia magazin egy teljes száma csak az előjáték számtalan variációját mutatta be. Az egyik képsorozaton egy igen helyes , tizenéves. angyalarcú, rövid barnahajú lány vett kezelésbe egy fiút, természetesen anyaszült meztelenül. A lány döbbenetesen emlékeztetett a barátnőmre. Persze láthatóan nem ő volt, de nem sok fantáziajáték kellett hozzá hogy elhitessem magammal hogy ő az. Fiú a földön lazán feküdt , égre meredő dákóval. A lány ,háttal a fiúnak , szembe a nézőnek/fotósnak ült a fiú mellkasán,. És két feszesen kifeszített tenyere sodorgatta a fiú nem rövid fütykösét. Partnere egyik keze a lány hasa alatt megtalálta a sötétlő háromszöget , míg másik keze a hiányzó melltartót pótlandó megemelte a lány súlyosnak tűnő egyik mellét. A kéjenc beállitás kiötlője nem felejtette el hogy a fiú egyik ujja finoman rágörbült a halvány és nagy bimbóudvarú eprecskére. A lány arca egyszerre volt ártatlan és kihívó.

E remek képsorozat végére már alig bírtam elérni .Ezeket a képeket nem lehetett végignézni anélkül hogy a parancsoló nemi gerjedelmet le ne vezessem.

Mikor az utolsó nagyalakú és kihajtható fotót megláttam már csak néhány másodperc maradt hogy még gyorsan kivegyem a részleteket. Az előbbi párocskát lényegében az előző testhelyzetben az utolsó kép hátulról mutatta. A lány karcsú testét megemelve csodás feneke látványát alsó megközelítésben kínálta partnerének, na meg a fénykép minden nézőjének .Ez tetszhetett a fiúnak, mert fejét jócskán elemelve nyilván azon volt hogy minél többet lásson a márványszép gömbökből illetve ami köztük volt abból. A fiú kezei a popsinak alányúlva segítették ezt a szép felemelkedést, a jól látszott a lány szőrős nunája . De a várttól eltérően a fiú fasza nem a lány hüvelyében dolgozott. Nem. A lány bájos pofiját félig le félig hátra fordítva , lenyúlt.Súlyos melle és kiálló bimbója félprofilból még vadítóbb volt mint az előző képeken. És beigazította, befektette a rudat bájos kis seggecskéje hosszanti árkába. Kétoldalt, és fel a hátáig mindenütt, tejszerű csillogó ondóplecsnik, lefolydogáló csíkok.Láthatólag éppen most voltak túl az orgazmuson. Már csak félig öntudatlanul néztem át azokat a képeket, ahol a lány a fiú makkjával szélesen elkenegette a gecit fara domborulatain. .Azt hiszem hogy az egyik legnagyobb elmenést éltem át, abban a műfajban amit nem nő hanem magam (és egy kis jó pornó) segítségével átéltem. (Persze ehhez 18-nak is kell lenni...)

Szilárdan elhatároztam hogy azt a jelenetet élőben is kipróbálom a csajommal. Nem kellett sok rábeszélés hogy elkezdjek vele egy tanfolyamot , hogy érheti el nálam azt a tökélyt amit a magányos örömszerzésnél könnyen elérhet egy férfi.

Az első alkalommal némi zavar volt, nehezen értette meg hogy mit akarok . De a második már könnyebben ment és a harmadiktól kezdve szinte tökélyre fejlesztette ujjai művészetét a legfontosabb testrészemen.

Az egyik alkalom különösen emlékezetes maradt.

. Hanyatt feküdtem a földön, mint a fiú azon a fotón. . Már tudta hogy popsijával arcom felé, azaz háttal rám kell csücsülnie. Arra is megtanítottam hogy ne adja rám teljes súlyát, kicsit emelje fel varázsos alfelét , hogy fehéren maradt fara telt halmai teljes pompájukban kigömbölyödhessenek a szemeim előtt. Meg persze kicsit láthassak valamit a bejáratból, úgy alulról. Aktívan segítettem neki, tartottam a fenekénél, csípőjénél fogva hogy ne fáradjon el idő előtt. Édes teher volt...

Egy két percig igazgattam kezeit a kéjpálcámon meg a zacsikon. Már a harmadik fajta technikát tanítottam meg neki. Volt sodrásos, húzásos, épp hogy érintős, babaolajos rásegítés stb. stb. Ilyen jó dolga a Mesternek sose volt. Elmagyaráztam neki hogy a férfi sóhajtásaiból, teste feszüléséből, a rúd keménységéből tudnia kell hogy milyen közel van már a magömlés. Igen ügyes tanuló volt. Már nem ostoba összevisszasággal dolgozott, hanem meghatározott menetrend szerint tapogatta le az egyre érzékenyebb pontokat az előnedvektől már jócskán csúszós dorongomon. Bal keze lassan fokozta a szorítást a heréken. Egyik tenyerem ráforrt a szép segge párnájára, másik kezem megtalálta a biztos pontot a bal mellén. Becsuktam a szemem és átadtam magam a bősz fantáziálásnak.

Elképzeltem hogy majd egyszer szeretkezésünket videora veszem. Vagy szerettem a gondolattal játszani hogy egy vad swinger parti kellős közepén vagyunk, ahol a többi pár most megáll, és minden férfi és nő csak a mi szeretkezésünket csodálja . S mikor majd elkezdek fröccsenni, a nők buja sóhajjal tárják ki ismét combjaikat, vagy tolják magasba a feneküket hogy hímjeik ordítva megmeríthessék türelmetlen faszukat a csúszós pinában. Őrült vágtában egymás után magömlenek ki benn, ki kinnt. De már hegyesedett az őrjítő érzés, melyet fürge ujjai hívtak elő. , Ismét kinyitva szemem gyengéden többször is beleharaptam kedvesem ruganyos popójába, ujjaimmal megmorzsolgattam lányos mellbimbóját. . Apró szusszanások, nyikkanások kísérték részéről a feltörő geciláva látványát. Csak lassan csillapult a meztelen testek vonaglása , még percekig maradtunk úgy ülve-fekve csatakosan, izzadtan, spemától jócskán össze vissza kenve.

Egy forró nyári délutánon, sokáig feküdtünk a strandon egymás mellett. Ő hason, két részes fürdőruhájában,
farának erős halmai ígéretesen domborultak az égnek, lazán szétdobott combjai között a bikini alsó szorosan rásimult a duzzadó ajkacskákra és élesen vágódódva a punci hosszanti barázdájába, leplezetlenül jelezte az édes hosszú rés létét. Én is hason voltam ,mert olyan keményen fölállt hogy nem mertem felkelni nehogy közröhej tárgya legyek. A kis ravasz nagyon is tudta hogy mit élek át , hát kellően tudatosan provokált, és közben jókat kuncogott. Nem maradt nyugton, izgett, mozgott, hol az egyik, hol a másik lábacskáját húzta maga alá. Persze a fürdőbugyi új és új vonalakban mélyedt a barázdák közé, és hol az egyik hol a másik, vagy leginkább mindkét oldalon huncut kis világos szőrkarikák göndörödtek ki a combok tövénél a bugyiból. A napsütés csak fokozta az őrületet, és most már nyíltan célozgattam, hogy menjünk haza, a lesötétített hűvös lakásba (a szülei külföldön voltak nyaralni) és szabadítsuk meg egymást kölcsönösen a felgyülemlett feszültségektől.

Otthon, a tényleg hűvös lakásban, még találtunk fél üveg badacsonyi kéknyelűt. Ő már egy pohártól spicces lett, én ittam meg a maradékot, és alig tudtam megállni, hogy brutálisan le ne teperjem, és rögtön meg ne dugjam. De tudtam hogy a direkt rámenősség csak ellenállást provokálna, és azt is tudtam, hogy a visszafogottság bőven megéri, mert a későbbiekben már ő lesz a rámenős.

Feltett egy jó ritmusú lemezt, és a zenére elkezdett nekem táncolni. Én megbűvölten figyeltem, elsőosztályú táncos volt, egy ideig járt versenytáncolni. Mozdulatai egyre obszcénabbak lettek , és kezdett vetkőzni. Suhogva hullott le a nyári hosszú ruha, és rafinált kiszámítottsággal kezdte lecsupaszítani előbb az egyik majd a másik cicikéjét. Már kezdte a bugyi lefele tolását, mikor a kis bimbók még mindig csak , épp hogy kinéztek a melltartó kosarából, mint kismadarak a fészekből .Már nem türtőztettem magam, a gatyám már rég lent volt, és leplezetlen nyíltsággal nyúltam magamhoz. Tudta hogy rendszeresen önkielégíteni (is) szoktam, ez nem volt titok, de így nyíltan először most mutattam neki.

Végre meztelen lett. Odajött hozzám, megragadta a lábaimat a bokáimnál és egy lendülettel előre húzott az ágy szélére, hogy lehuppantam a földre, csak a fejem támaszkodott a kanapé szélének. . Kíváncsian vártam mi következeik.

Lassan megfontoltan, egyre szélesebb terpeszben felgyalogolt a fejem fölé és megállt , hadd gyönyörködjem a vadító panorámában. Kezeim hűtlenné válva hagyták a farkat magányosan tovább le fel csapkodni, és rámarkoltam a gyönyörű seggecskéjére. Igen lassan szállt alá a pinácska az arcomra. Megcsapott a kéjnedvek, az enyhe izzadság és a sós tengervíz keverékének sajátos szaga. Mikor a nyákos ,sikamlós és apró szőrös muff belenyomódott a számba, mohó és vad lefetyeléssel igyekeztem a kis csiklóját kicsalogatni a kapucnijából Két pompás farfelét tiszta erőből markolva még nyomtam is magamra, szinte alig kaptam levegőt. .Két perc múlva éreztem hogy nyelvem hegye, már egy rugalmas és kemény kúpocskával viaskodik. Ekkor hirtelen elhatározással abbahagytam a punci becézgetését, és követelőleg szóltam hozzá. "Mutasd meg! Látni szeretném! Megígérted hogy egyszer megnézhetem közelről Mandulácskát!" Mandulácska volt a gyönyörduzzanat, azaz a csikló beceneve. Meglepetésemre nem volt vita. Némán felállt, úgy terpeszben és jól széthúzta a szeméremajkakat és felhúzta ujjaival a pici fitymát. Mivel a zsalukon beszűrődő alkony nem tette lehetővé hogy a részletekben is elmélyedhessek, pofátlanul felkapcsoltam az ágy mellett levő állólámpát. Tényleg a kis csapocska fénylőn ,vörösen görbült felfele, mint egy kicsi fütyköcske. Fenekénél fogva kicsit oldalt fordítottam a leányzót hogy profilból is láthassam ezt a bujkáló kéjtündért. Egy jó nagy csattanós puszival a puncira befejeztem az anatómiai stúdiumokat és magamra húztam hölgyikémet ismét. Azért a szememet nyitva hagytam., hogy gyönyörködhessem a Kedvesben, amint két karjára támaszkodva, fejét felvetve, csukott szemmel átadja magát az áradó gyönyör ellenálhatatlan hullámainak. Emlői szép ívben lejtettek lefele, és ekkor felnyúltam az egyik cicihez, hogy finom ujjazásssal a bimbócskát is ugyanolyan keménnyé tegyem mint a klitoriszát. Nála a mellbimbó és a pöcköcske , ha egyszerre kapták a nyali falit és a sodorgatást, akkor a hatás fenomenális volt. Már sokadszorra éltem át orgazmusát mely hoszú volt és lassan elhaló. " A bal felét nyalogasd! A bal felét!" csattant fel a parancsa, mert a csiklója bal oldala volt érzékenyebb. (Soha később ilyen nővel nem találkoztam). Villámgyorsan engedelmeskedtem mert már a nyelvem alatt hangosakat cuppanva szorult görcsbe és ismét kitágult a hüvelye. Nem is egyszer.A szapora nyögdécselés egy hosszú , állatias hangba ment át mely egyszerre volt sóhaj és elfojtott sikoly. Annak ellenére hogy szűz volt, úgy élvezett mint egy tapasztalt negyvenes asszony.

Kielégülve lassan csúszott le rólam, és közölte hogy jó fiú voltam, megérdemlem a jutalmat, mely minden lehet de rendes szex még nem , mert az majd annak akkor jön el az ideje mikor a házasság szivárványos ígérete feltűnik a horizonton.

Emlékeztetet rá, hogy észrevette hogy milyen izgalmat okozott nekem a strandon , ahogy hason feküdt a gumimatracon. Neki is - mondta.

Ismét hasra feküdt, enyhén szétdobva lábait és az egyiket felhúzva. Már nyúlt is a faszért. Annál fogva húzta közel altestemet oldalt fordított az arcához. Én pedig megadó hódolattal arccal ráborultam feneke duplán felívelő párnáira, mely hófehér maradt a fürdőruha alsó alatt. Átöleltem csípőjét és olyan áhítattal csókoltam meg a popsit , mint egy agg emigráns mikor ötven év után a haza földjére lépve leborulva megcsókolja azt.

De a hódolatból bevadulva, átlényegültem egy kéjéhes állattá. Nyaltam a selymes bőrt, faltam , haraptam a kemény húst, kezem lázasan minden kis területet markolgatva birtokba akart venni. Egyre képzeletemben volt gyönyörűen lesült karcsú teste a strandon., a matracon fekve.

Közben az ő keze ezerrel dolgozott a kemény szerszámon, illetve az én elmenésemen. A makkom hegye már kapott néha egy egy bátortalan puszikát, ebben még amatőr kislány volt. A kézimunka viszont már profi. Tudta hogy mikor kell másik kézbe venni és gyengéden megszorítani az amúgy is egyre zsugorodó, töpörödő golyókat. Kezének nyomásainak ütemében spriccelt valahova a nemes nedű. Mivel bele voltam temetkezve nem láttam hogy hová, de úgyis mindegy volt.

Visszatekintve, már azt mondom: Nem rosszabb világ az ahol nem mindjárt durr bele meg/basszuk stb. a lányt , hanem finom játékokkal , messzemenően figyelembe véve érzékenységeit , fokozatosan igazán jó szeretőt nevelhetünk belőle. Persze ebben jócskán van normál dugás is. De nem csak az, és legfeljebb a változatosság kedvéért egy "facial cumshot".

szextra

2005.08.23. 21:26
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: