HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexfalu

Pihe-puha szerelmi fészek. Ideális körülmények szerelmeseknek és szerelemre vágyóknak. Jürgen Stenzel német vállalkozó, Kehidakustányt szemelte ki sokra hivatott terve megvalósításához.

A kulcsszó az "erotika".
Erotikaoázis, pezsgő éjszakák a puszta szívében. Erotikus pillanatok pihe-puha párnákon és medencében. Erotikus nyaralás Magyarországon, amely olyan forró lesz, mint egy igazi tüzes gulyás.

Jürgen Stenzel komolyan gondolja, vérpezsdítő éjszakákat ígér, és programötletei, tervei tényleg jól hangzanak.

"Az egész létesítmény egy történelmi vártábor jellegét sugározza. Lesz egy négy méter magas és egy nyolcvan méter hosszú várfal, különböző tornyokkal. Fent egy teraszra gondoltam. Ott lennének a sátor jellegű bungalók, amelyeket minden luxussal felszerelnénk. A vendégeknek a bungalókban szeretnénk majd Káma Szutra tanfolyamokat tartani, de felmerült a csokifestés ötlete is. Ezek mind-mind feldobhatják a párok meghitt pillanatait."

Lázár István, Kehidakustány polgármestere támogatná az erotikaoázis ötletét, mert jó befektetés lenne az egész falunak és a negatív reklám is reklám. Arról nem is beszélve, hogy a külföldiek kaphatóak az ilyen ötletekre.

"Vannak, akik ki sem tudják mondani Kehidakustány nevét, és viccelődnek vele. Nekem személy szerint nincs ellenvetésem, ha a befektető a pénzt és az engedélyeket be tudja szerezni, akkor építse fel az erotikus hotelt."

Kehidakustány. Jól jegyezzék meg!
Magyarország eddig is a szexpiac központjának számított. Most talán csak a súlypont tolódik majd Nyugatra.

tv2

2005.09.13. 19:49
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: