HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Annácska túl sokat tud

Perek sorozata is indulhat az esetleges lelepleződéseknek köszönhetően - a dolog pikantériája, hogy Anna akarata ellenére kerülhet a támadások középpontjába, hiszen állítása szerint alaposan belenyúltak nyilatkozatába, történeteit átírták.

Mindeközben a Blikk úgy értesült, hogy a Méhkirálynő kötet szerzőjét, Havas Henriket többen is megkeresték az érintettek közül, s tárgyalások kezdődtek, hogyan lehetne a benne szereplő személyeket beazonosíthatatlanná tenni. A kiadó egyik, neve elhallgatását kérő képviselője lapunknak megerősítette, hogy van már olyan fejezet, amelyet emiatt átírtak. Hogy mindezt pénzért tették-e? Azt nem kívánták elárulni.

Pedig ha minden jól megy, a könyv már a héten a boltokba kerülhet, utána pedig már senki nem tehet semmit. Anna mindenesetre továbbra is minden követ megmozgat, hogy a Méhkirálynő ebben a formában véletlenül se jelenjen meg.

- Beszéltem dr. Bárándy Györggyel, s szerdán újra találkozunk - mondta lapunknak.

- Remélem, igent mond, és képvisel majd engem ebben az ügyben, mert nagyon szorít az idő. Nem beszélve arról, hogy érzésem szerint nekem is van félnivalóm, mert ha valaki magára ismer, vagy kitudódik a neve, akkor akár rajtam is bosszút állhatnak - tette hozzá.

blikk

2007.09.04. 11:47
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: