HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kelemen Annácska szextitkai

Ralf Schumacher - F1-es pilóta
A magyar cicababák alig várják, hogy hazánkba érkezzen a Forma-1, azonnal rávetik magukat a jóképű és főleg gazdag pilótákra. Annácska sem volt kivétel: ő Ralf Schumachert (32) csábította el.

Nem azért mondom, hogy ez most mekkora dolog, de mégiscsak az. Nem nagyon tudom megjegyezni a neveket, még a szexre se nagyon emlékszem, de mondjuk rémlik a kis Schumi. Tudja, a Ralf Schumacher. Még az esküvője előtt jöttünk össze. Felmenni a szobába egy ilyen Forma-1-hez tartozó pasassal, alig különbözik attól, mintha a bárban ülnénk. A dolog úgy megy, hogy összejön egy társaság, és akkor a Petheer bemutat mondjuk a Ralfnak. A hangulat olyan, hogy ő nem utasíthat vissza mások előtt egy lányt. Lehet, hogy semmi kedve az egészhez, de ha már ott vagyok, és így alakult, kipróbál. Nem hiszem, hogy egyikünknek is a dugás lett volna a lényeg. Én nem tudok férfifejjel gondolkodni, de nyilván úgy alakult, hogy mondhatta volna, kösz, most nem, de akkor az adott szituációban nyilván úgy gondolkodott, miért ne. Gondolom én. De lehet, hogy nincs igazam.”

Martin Gore - Depeche Mode
A másik
agy hal” Kelemen Anna hálójában Martin Gore (46), a Depeche Mode gitárosa volt. Igaz, eredetileg az énekes David Gahanre hajtott, de végül megelégedett Gore-ral is.

Mire a Four Seasons bárjához értünk, már totál be volt piálva mindenki. Dave Gahan sehol. Ez azért volt szar, mert én tényleg csak a Dave-re gerjedtem, de ha már ott voltam... Eldöntöttem, hogy nem megyek el. Még a Martin Gore volt a legkevésbé be...va. A körülötte keringő csajokat kapásból lepattintottam, mondtam, hogy tünés, ez a fickó már foglalt. Leültem mellé, és nyíltan megmondtam, hogy kefélni akarok vele. Nem is nagyon nézett rám, eléggé tele volt már. Én is kértem magamnak italt, mert tudtam, hogy gyorsítanom kell, mert ha várok, kiüti magát, és a kefélésből nem lesz semmi.

Eltelt egy kis idő, mire megnézett magának, de valahogy tartózkodó volt. Hozzábújtam, és azt súgtam a fülébe, hogy most már tényleg menjünk fel a szobájába.
Két napot töltöttünk együtt. Hát, alvás nem nagyon volt. Annyira biztosan emlékszem, hogy ku...a sz..r teste van ennek a Martinnak. De nagyon sz..r! Ahogy mondom! Löttyedt segg, löttyedt has, szétesett arc. Valami borzasztó! A szobapincér úgy hozta az italokat, mint a lift. Le-föl, ki-be, le-föl, ki-be. Meg kell mondanom, ez a Martin Gore nem egy csapongó alkat. Kitartott a grappefruit mellett, vodkával. Ami engem illet, ittam egy pár Baileyst, meg muszáj volt bekapnom egy csomó nyugtatót, annyira fájt a fejem. Képzelje el, annyira lestrapáltam magam, hogy a műszempillám belelógott a számba. A hajam összeragadt, a szám bűzlött, mert nem mostam fogat. Ő mosott. Teljesen kinyúltam, csak feküdtem és feküdtem órákon át. Csupán azt érzékeltem, hogy Martin kering körülöttem, és a szobapincér már megint jön, és megint jön. Igazából a mai napig nem tudom, mi történt velem abban a két napban.

Beszedtünk mindent, ami kéznél volt. Ja, a Martin állandóan ment. Körbe-körbe a szobában, ki a nappaliba, a fürdőszobába. Néha magára csavart egy lepedőt, amit aztán elhagyott. Elővett egy másikat, aztán az is elkallódott. Emlékszem, hogy amikor felhozatta a vacsorát, már nem volt az ágyon lepedő. Én kint ültem a nappaliban, az ajtóval szemben, és amikor kopogott a szobapincér, a Martin egy plédet dobott rám. Valami törülközőt tartott maga elé, úgy nyitott ajtót. Amikor a szobapincér letette a vacsorát az asztalra, a Martin lerántotta rólam a plédet, én meg ott ültem tök meztelenül, széttárt lábakkal, szemben a szobapincérrel.

Na, nehogy azt higgye, hogy meglepődött! Még csak nem is röhögött. Képzelje el, hogy állt ott, nézte a pi...t, és bemutatkozott. Valami Zoltán, a szobaszerviztől. Hát, ez óriási volt! Arra már egyáltalán nem emlékszem, mikor és hogyan kerültem haza, de ez nem is érdekes. Több nem jut eszembe. A szexről meg pláne nem. Valami volt, de elmosódott.”

Pierre Woodman - producer
A profi örömszerzés világába egy világhírű pornós producer, Pierre Woodman vezette be.

Egész jó ügynökséget fogtam ki az Opera mellett a Révay utcában. Alig hogy jelentkeztem, pár napra rá már hívtak, hogy hétfő este egy francia producer vár a Taverna Szállodában, mert kifejezetten az olyan típusú lányokat szereti, mint én vagyok. És tényleg. Ott várt egy francia pornóproducer, a Pierre, aki tényleg az egyik legnagyobb francia rendező és producer, és akkor ő jól s...be is ba..tt rögtön, az első este, mert hogy ezt neki ki kell próbálni. Örülök, hogy ő csinálta, mert szakszerűen csinálta. Hát attól volt szakszerű, hogy ügyes volt. Tudta, hogy mit csinál.

A Pierre análmániás. Nagyon-nagyon kedves volt hozzám, megmutatta, hogyan kell kimosni. Hát, őszintén szólva nem tegnap volt, most nem tudnám megmondani, hogy milyen pózban csinálta. Talán oldalt feküdtem. Mindenhova benyomta, ahova csak lehetett. Nekem nagyon tetszett, én szeretek kiszolgáltatott lenni. Amikor eljöttem a Pierre-től, azt mondtam, hogy úristen, ez fantasztikus volt!

blikk

2007.09.13. 10:39
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: