HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Csivavával nyalakszik a nyuszilány

Kustánczi Lia határtalanul boldog, hisz új taggal bôvült a család. A playmate egy három hónapos, rövidszôrû csivavát kapott ajándékba.
- Gyerekkorom óta szeretnék egy kutyust, de sajnos kollégiumban laktam és nem lett volna jó, ha csak hétvégén látom a kis kedvencem. - Egy hete teljesült az álmom: Balázs, a kedvesem meglepett Roni kutyussal. Roni picike, de határozott. Szereti ha az történik, amit ô akar. Imád a hátán feküdni és csodálkozva szemléli a világot. Olyan, mintha egy család lennénk, és én lennék az anyukája. Sok idôt tölt velem, a kocsim hátsó ülésén van egy kis rózsaszín ágyikója, abban heverészik.

A Zanzibár énekesnôjének, Terecskei Ritának nem mindennapi háziállatai vannak.
- Ceglédi otthonomban tizenegy, a fôvárosi albérletemben pedig három óriás afrikai csigám van. Nagyon imádnivalóak, az “ôsanyákat” Rozinak, Jolinak és Katikának hívták. Sokan nem értették, hogy élhetek együtt ilyen “gusztustalan” élôlényekkel. Szerintem nincs olyan állat, ami gusztustalan lenne. Órákon át figyelem, ahogy jönnek-mennek, vicces amikor alszanak és lekonyul a szemük. – mesélte a Borsnak Rita.
Nagy Feró továbbra is állatbarát mondja magát. A nemzet csótányának több kecskéje is volt, de a rádiózás miatt nem jutott elég ideje rájuk. Sajátos módon oldotta meg a problémát.
- Megettem ôket, vörösborosan készítettük el a pörköltet. Talán Latabár, a legifjabb volt a legfinomabb – mondta Feró. – Nagyon sajnáltam, de nem volt más választásom.

Borsonline

2007.09.18. 12:03
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: